![]() |
![]() | Re: hikayede iki kişi.. | ![]() |
![]() |
![]() | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Sağolunuz Metin Bey.
Işık. |
|||||||||||
_________________ GÜL SUNAN ELDE GÜL KOKUSU KALIR
|
![]() |
![]() | ANLAR-BORGES | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Anlar
Eğer,yeniden başlayabilseydim yaşamaya, İkincisinde daha çok hata yapardım. Kusursuz olmaya çalışmaz, sırtüstü yatardım. Neşeli olurdum, ilkinde olmadıgım kadar, Çok az şeyi Ciddiyetle yapardım. Temizlik sorun bile olmazdı asla. Daha çok riske girerdim. Seyahat ederdim daha fazla. Daha çok güneş doğuşu izler, Daha çok dağa tırmanır,daha çok nehirde yüzerdim. Görmediğim bir çok yere giderdim. Dondurma yerdim doyasıya ve daha az bezelye. Gerçek sorunlarım oludu hayali olanların yerine. Yaşamın her anını gerçek ve verimli kılan insanlardandım . Yeniden başlayabilseydim eger,yalnız mutlu anlarım olurdu. Farkında mısınız bilmem. yaşam budur zaten. Anlar,sadece anlar. Siz de anı yaşayın. Hiçbir yere yanında su,şemsiye ve paraşüt almadan, Gitmeyen insanlardandım ben. Yeniden başlayabilseydim eger ,hiçbir şey taşımazdım. Eger yeniden başlayabilseydim, İlkbaharda pabuçlarımı fırlatır atardım. Ve sonbahar bitene kadar yürürdüm çıplak ayaklarla. Bilinmeyen yollar keşfeder,güneşin tadına varır, Çocuklarla oynardım,bir şansım olsaydı eger. Ama işte 85'indeyim ve biliyorum.. ÖLÜYORUM.... Jorge Luis Borges |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | özlem | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
seni çocukluğumu özler gibi özledim bugün
çok eskilerde kalan dokunulmaz ve en güzel yerinde duran hayatın siyah beyaz bir fotoğrafsın sen şimdi içinden el salladığın gülümseyerek ve iç sızılarımla seyrettiğim anıların…. 07.04.2008 |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | arkadaşlarıma | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Alıp götürür zamanı, akşamın kızıllığı bırakır elimize nice anılar
Bir kanun sesinde tel tel çağlarken sarhoştur söylediğimiz şarkılar Işık |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Değerli dost ışık.
Çok hoş bir beyit, dilerdim ki bir iki beyit daha olsun, mükemmel bir şarkı olurdu. Selam ve saygılar |
|||||||||||
_________________ Sev ki sevilesin!
|
![]() |
![]() | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Teşekkürler Sayın Kederli,
Sizden bu yorumu almak daha da güzel.Devamını getirmeyi ben de düşünüyorum. Saygı ve sevgiyle. |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | yeniden merhaba.. | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
narin ve kırılgan bir papatyaydı geçen günler
dirençse öğreniliyordu yavaş yavaş yarınlar için kalbim yorulmuştu ümidin sayfalarını çevirmekten her gün özlemekse biriktiriyordu kendini içli şarkılara eşlik edebilmek için 04.09.2008 Işık. |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | yok olan isim | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Sildim ismini,isminin geçtiği her yerden
İntihar gibi bir şeydi Kaç parçayı kestim attım kendimden kaç kere kanadım bilmiyorum Kanadım kırıldı kaç kere Bir anda Soluksuz Göz açıp kapayıncaya kadar Işık hızıyla sildim Yoksa dayanabilir miydim Hızla geçen bir tren gibi duraktaki yolcularını yüzüstü bıraktığı gibi Kimsesiz ,çaresiz ve öylece bıraktım ümitlerimi Ne halleri varsa görsünlerdi Sildim ismini İsminin geçtiği her yerden İntihar gibiydi biraz Kana buladı kararlılığım Onca zamanlık kararsızlığımı O türküdeki keman sesi gibi Öldürdüm her şeyi Hem güzel hem acı vereni “ben sana aldanamam, ben sana dayanamam” hem yok etmeyi hem özlemeyi sildim ismini neye tutunayım düşmemek için şimdi bir sabah pencereyi açtığımda sensizlik dolsun diye içeri bu delirten bahar bu kahve kokusu çıktığım tüm yolculuklar okuduğum tüm şiirler hatırlatmasın diye seni sildim ismini,isminin geçtiği her yerden bilmiyorum yarın nasıl bulacağım kendimi… IŞIK 21.03.209 |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | IŞIK YANSIDIKÇA.... | ![]() |
|
||
![]() |
![]() |
Gücünü phpBB
Yazılımından Alır.
Arayüz Morpheus Destek canver.net & yigini