![]() |
![]() | Küçük ama Büyük | ![]() |
![]() |
![]() | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Hocam sizi candan kutluyorum. Yine tüm nazikliğinizle haklı ve yapıcı eleştirilerinizi göndermişsiniz. Böylesi nezaketten de anlamazlarsa lütfen bu ilgilileri bize de söyleyin.
Uzun zamandır katılamıyordum. Tekrar aranızda olmak çok güzel. |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Saygı değer Melan, gerçekten çok naziksiniz. İnşallah karşı taraf sizin bu nezaketinizi yanlış anlamayacak kadar erdem sahibi kişilerdir. Konu başlığınızda dediğiniz gibi gerçekten "Küçük ama Büyük" bir olay. Tahminimce iş düzelince siz yine sessizce bu konuyu geçiştireceksiniz. Aslında bence de açıklamanız gerekir. Yine de siz bilirsiniz.
Elinize düşüncelerinize sağlık. Hürmetler |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Hocam hiçbir şey gözünüzden kaçmıyor ve affetmiyorsunuz. İyi ki varsınız. Sonucu merak ediyorum. Ama eminim yine sizin dediğiniz olacaktır. Aksi mümkün mü, doğruya doğru.
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Hocam haklısınız. Bu tür yanlışlar, yazdığını baştan sona en az bir defa okumakla veya bir başkasına denetletmekle düzeltilebilecek, görmesi en basit yanlışlar.
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Site Sorumlusu
![]() |
![]() |
Maalesef bugüne kadar gerekli düzeltme yapılmamıştır. Günah benden gitti. İşte adı geçen bölümün bağlantısı.
Ya ben yanlış anlıyorum ya da ilgililer bu konuyu çok basit görerek üstünde durmaya bile gerek görmüyorlar. Daha önce de dediğim gibi. Bunu başkaları yapsa belki güler geçeriz ama, TDK söz konusu olunca bağışlamak mümkün değil.
|
|||||||||||||
_________________ BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ DİLİMİZ İÇİN. tm
|
![]() |
![]() | ![]() |
Site Sorumlusu
![]() |
![]() |
Sonunda TDK uyandı. Önerimiz doğrultusunda gereğini yaptı. Teşekkürler.
Aslında kimin kime teşekkür edeceği tartışılır ama sorun değil. Yeter ki işi güzel eyleyelim. Önemli olan bu. Ne demiştik:
İşte son durum: |
|||||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Site Sorumlusu
![]() |
![]() |
Bu tür girişimleri "Ne olmuş yani, bir cümle düzeltilse ne düzeltilmese ne? Elinize ne geçti, ne değişti?" diyenler olabilir. Bu ve benzeri olayları küçümsemek sadece insanın kendisini kandırması, kendisine olan güvenin yetersizliği anlamına gelir. Oysa haklı olduğumuz sürece karşımızda kim olursa olsun sesimizi çıkarmaktan hatta yükseltmekten çekinmemeliyiz.
Herkes hata yapabilir. Önemli olan saygı çerçevesi içerisinde bu hataları bilinçli bir şekilde ortaya koyabilmektir. Daha önce de defalarca bu tür olayları gündeme getirdik ve hemen hemen tümünde kabul gördük. Eğer herkes üstüne düşen bu tür "küçük işleri" gündeme taşırsa eminim ki çok büyük işler kendiliğinden çözümlenecektir. Konuya destek veren herkese teşekkür ediyorum. |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Her ne kadar teşekkür beklentisiyle yapmamış da olsanız, dilerim hak ettiğiniz teşekkür ve daha önceki ilgisizlikleri nedeniyle özürle ulaşmışlardır size. Liyakatsız kişilerle yapılan iş bu kadar olur. Bu yanlışlığı yapanlardan ziyade, yapanları öylesi hassas bir konuma atayanlar utanır ve ayar umarım!
Selam ve saygımla. Çabalarınız ve hassasiyetinizi kutlayıp teşekkür ediyorum efendim. |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | Küçük ama Büyük | ![]() |
|
||
![]() |
![]() |
Gücünü phpBB
Yazılımından Alır.
Arayüz Morpheus Destek canver.net & yigini
İçerik© DİLİMİZİ KORUYALIM, ONA SAHİP ÇIKALIM