![]() |
![]() | E-KYTAPLAR, Belgesel Film, Müzik | ![]() |
Site Sorumlusu
![]() |
![]() |
Dostlar, bunu çok be?enece?inizi sanyyorum: NUTUK
Yakla?yk 3 MB. Sitemiz deposuna yükledim. Lütfen indirin ve bilgisayarynyzyn bir kö?esine ili?tirin. Adyndan belli, fazla söze gerek yok. Saygylarymla NOT: .rar uzantylydyr. Açmak için win.rar programynyn bilgisayarynyzda yüklü olmasy gerekir. BU vesileyle bir ?ey sormak istiyorum. Yazy?maly?ymyzyn içinde e-kitap payla?ymy olmasyna ne dersiniz? |
|||||||||||
En son Tahsin MELAN tarafından Sal Mar28, 2006 12:47 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi. _________________ BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ DİLİMİZ İÇİN. tm
|
![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
![]() | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Tahsin Bey, NUTUK yazysyndaki ba?lantyyy tyklady?ymyzda sayfa görüntülenemiyor. Bir kez gözden geçirebilir misiniz?
|
|||||||||||
_________________ Türkçem, benim ses bayrağım.
|
![]() |
![]() | ![]() |
Site Sorumlusu
![]() |
![]() |
Çok özür dilerim küçük bir harf yüzünden bağlantı kopmuş. Şimdi düzeldi.
(Acele işe karışanlar oluyor ![]() |
|||||||||||
_________________ BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ DİLİMİZ İÇİN. tm
|
![]() |
![]() | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Gerçekten kurgusu çok güzel. Çok da kullanışlı. Böyle bir kaynağı bize temin ettiğiniz için tekrar tekrar teşekkür ederim.
Saygılar... |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Dostum bana 'herşeye karışır' derler, ama buna -yemin olsun- karışmadım! Selamlar |
|||||||||||||
_________________ Sev ki sevilesin!
|
![]() |
![]() | ![]() |
Site Sorumlusu
![]() |
![]() |
Dostlar sizinle payla?mak istedi?im dörtlükler var...
Anlamak, anlayabilmek... Y?te rubailerin özü. Y?te HAYYAM... ...... Mal mülk dü?künleri rahat yüzü görmezler, Bin bir derde dü?er, canlaryndan bezerler. Öyleyken, ne tuhaftyr, yine de övünür, Onlar gibi olmyyana adam demezler. Gül verme istersen, diken yeter bize. I?yk da vermezsen, ate? yeter bize . Hyrka, tekke, post most olasa da olur, Kilise çanlary bile yeter bize. Beni özene bezene yaratan kim? Sen! Ne yapaca?ymy da yazmy?yn önceden. Demek günah i?leten de sensin bana: Öyleyse nedir o cennet cehennem? Ynsan basty?y topra?y hor görmemeli: Kim bilir hangi güzeldir, hangi sevgili. Duvara koydu?un kerpiç yok mu, kerpiç? Ya bir ?ah kafasydyr, ya bir vezir eli! ... Sanyrym tady dama?ynyzda kaldy de?il mi? Öyleyse tyklayyn a?a?ydaki ba?lantyyy. Eri?in bu deryaya... Saygylarymla www.dilimiz.com/TM/HAYYAM.rar NOT: E-KYTAPLARIN (ZYP, RAR DOSYALARININ) AÇILIMINDA ?YFRE SORULURSA dilimiz.com YAZMANIZ YETERLY OLACAKTIR: |
|||||||||||
En son Tahsin MELAN tarafından Sal Ksm01, 2005 00:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi. _________________ BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ DİLİMİZ İÇİN. tm
|
![]() |
![]() | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Sevgili dostum Tahsin Bey.
Bir umman olan Hayyam'ı da taddık sayenizde, sağolasınız. Dualarım hep sizin için. Elleriniz dert, kitaplarınız kurt gömesin! Saygılar |
|||||||||||
_________________ Sev ki sevilesin!
|
![]() |
![]() | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Evet gerçekten harika birşey. Bir program pratikliğinde hazırlanmış.Hazırlayanın emeğine sağlık.
|
|||||||||||
_________________ www.kaanfakili.com.tr www.anadilim.org
|
![]() |
![]() | ![]() |
LeGaL-iLLeGaLS
Misafir
![]() |
![]() |
Okunmadan ölünmemesi gereken kitap
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Tahsin Bey size minnettarım. Sonsuz teşekkürler.
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Site Sorumlusu
![]() |
![]() |
Dostlar, ?U ÇILGIN TÜRKLER sanal alemde hizmetinizde olsun ister misiniz?
Acaba Sayyn ÖZAKMAN'nyn eme?ine saygysyzlyk etmi? olur muyuz? Bu konuda görü?lerinizi bekliyorum. Karar veremiyorum. |
|||||||||||
_________________ BİRİMİZ HEPİMİZ, HEPİMİZ DİLİMİZ İÇİN. tm
|
![]() |
![]() | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Bence çok güzel olur. Sayenizde okumuş oluruz.
Kimsenin hakkını yememek için de ilk fırsatta kitabin bedelini ödeyip (korsan olmamak kaydıyla) alırız. Hürmetlerimle |
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Sayın Ebubekirden farklı düşündüğüm bir ileti yollamıştım. Ancak sayın Ebubekirin iletisini okuyunca daha iyi bir öneride bulunduğunu düşünerek, bu öneriye aynen katılıyorum.
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | ![]() |
Türk Dili Sevdalısı
![]() |
![]() |
Bence yazara haksızlık etmiş oluruz. Evet, çok güzel bir eser, okurken çok değişik duygular yaşıyor insan. Herkesin okuması gerekiyor; ama burada bir emek vardır ve bunun da bir karşılığı olmalı diye düşünüyorum. Bence bölümlerden alıntılar ayapmak daha doğru olacaktır. Böylece insanlar, kitabı satın almak konusunda da teşvik edilmiş olacaktır.
|
|||||||||||
|
![]() |
![]() | E-KİTAPLAR, Belgesel Film, Müzik | ![]() |
|
||
![]() |
![]() |
Gücünü phpBB
Yazılımından Alır.
Arayüz Morpheus Destek canver.net & yigini